Stages kantoor TSC Crowd Management (MBO/HBO/WO)

Functieomschrijving

TSC Crowd management


TSC Crowd management is marktleider in crowd management en crowd services. Ons team, bestaande uit goed opgeleide medewerkers, staat garant voor de publieksveiligheid en gastvrijheid op en rond aansprekende publieksevenementen, zoals Pinkpop, North Sea Jazz Festival, televisie opnames, Lowlands Festival, verschillende dance events, de Wereldhavendagen en optredens van Robbie Williams en Madonna.


De stages:


  • Een afstudeeronderzoek voor informatica (WO) - data-analyse

Heb je ervaring met het analyseren van grote hoeveelheden data? Ben je bedreven in het modelleren van data? Kan je uitkomsten vertalen naar de praktijk en ‘lekentaal’? Dan is deze stage misschien wel geschikt voor jou.

We hebben een database met deels incomplete data. Deze moet worden opgeschoond en vervolgens geanalyseerd. Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken en die van uitzoeken houdt. Hopelijk kan jij de antwoorden op onze onderzoeksvragen vinden.


  • Derdejaars stage in de richting van marketing/commerciële economie (HBO/WO) - KTO

Voor het KTO zijn we op zoek naar iemand die wil onderzoeken op welke manier wij het beste een klanttevredenheidsonderzoek kunnen houden en als de tijd het toelaat dit onderzoek ook uitvoert. Je mag hierin creatief zijn. We willen weten wat men echt van ons denkt. Waar zitten de pijnpunten? Waar kunnen we verbeteren.


  • Stage in de richting van administratief medewerker/medewerker business support (MBO)

Je zal leren over en ondersteunend administratief werk verrichten voor de diverse projecten/evenementen. Je krijgt te maken met de diversiteit van de ‘back office’; van het invoeren van diensten, tot het verwerken van uren en administratieve taken voor andere afdelingen.


Start: vanaf 2020

Vereisten

Ben je geïnteresseerd en ben of heb je:

  • Communicatief sterk en flexibel in gesteld?
  • Een hands-on mentaliteit en een dienstverlenende instelling?
  • Bereid om te reizen? (voor sommige stages moet je ook naar de evenementen toe)
  • Een teamplayer, maar ook super zelfstandig?


Laat dan meteen je gegevens achter!

Geef in je motivatie aan voor welke stage jij solliciteert (data-analyse/KTO/business support)