Overslaan naar content

Personeelsplanner

Op locatie
 • UTRECHT, Utrecht, Nederland
Kantoor

Functieomschrijving

Kun je goed overzicht bewaken, ben je communicatief vaardig en wil je werken bij een dynamisch bedrijf met een leuke groep collega’s? We zijn per direct opzoek naar een nieuwe collega op de afdeling planning. Samen met je collega's zorg je voor de personeelsbezetting op onze evenementen. 


De functie

Samen met een team van 6 planners sta je onze collega’s te woord en plan je ze in voor diensten. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de collega’s op de juiste dienst en samen zorg je ervoor dat alle diensten op tijd dicht zitten.


Naast het inplannen van de diensten zijn er ook nog andere taken: Denk aan (beveiligers)passen aanvragen, het beheren van de gastenlijsten, de uren van de projecten afsluiten en de roosters voor vaste medewerkers maken.


Het werk is afwisselend. De ene dag ben je bezig met het inplannen van een groot festival zoals Lowlands. De andere dag ben je bezig met zaken die op korte termijn moeten worden opgelost, zoals afmeldingen of lastminute aanvragen.


Aangezien wij een branche zijn waarbij het werk 24/7 doorgaat, is de afdeling Planning ook beschikbaar voor piketdiensten. Dit houdt in dat je een avond per week en om de paar weken in het weekend telefonisch bereikbaar bent. Je bent dan bereikbaar buiten kantoor tijden voor noodgevallen. Hier staat tevens een vergoeding tegenover.


Naast het werk op de planning heb je ook de mogelijkheid om zelf op de evenementen te werken: zo leer je je collega’s beter kennen en de werkzaamheden. Dit kan zowel als service medewerker of beveiliger.


Het kan soms een aardige puzzel zijn om de diensten dicht te krijgen, waarbij je elke dag in contact staat met onze medewerkers en collega’s. Als jij het een kick vindt om de puzzel voor elkaar te krijgen, dan zijn we op zoek naar jou!

We vragen om een flexibele opstelling. Je haalt je plezier uit het contact met mensen en het rondkrijgen van de personeelsbezetting.


Over TSC


Wij zijn TSC. Hét grootste evenementen beveiligings- en hospitality bedrijf van Nederland. Onze collega's dragen bij aan onvergetelijke, veilige en sfeervolle evenementen. Wij plannen onze medewerkers in op honderden evenementen per jaar. Denk aan: Lowlands, Pinkpop, Down the Rabbithole, North Sea Jazz en locaties als de Ziggo Dome en AFAS live. Onze collega’s staan daar op een gastvrije manier garant voor de veiligheid van de bezoekers.

Vereisten

 • Je bent sociaal en gedreven
 • Je bent oplossingsgericht ingesteld
 • Je bent een echte teamspeler
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent communicatief sterk, durft initiatief te nemen, stress bestendig en gericht op de relatie met medewerkers.
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
 • Handig met IT-toepassingen zoals Word en Excel
 • Flexibele instelling


Wij bieden

Een prettige werkomgeving, goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s, een collectieve zorgverzekering, korting op diverse sportlocaties én diverse werkzaamheden. Een arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week is eventueel bespreekbaar.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en pas je binnen het profiel? Reageer direct!Details

 • UTRECHT
Kantoor
Kantoor

of

Details

 • UTRECHT
Kantoor
Kantoor