Personeelsplanner

Functieomschrijving

Kom werken binnen ons gezellige en gedreven People & Culture team van circa 20 collega's!

Samen met je collega's zorg je voor de personeelsbezetting op onze evenementen

Ben je communicatief vaardig en weet je mensen te activeren om te werken op de leukste evenementen? Dan vind je bij ons een onwijs leuke job!


Wij ontvangen jaarlijks meer dan 6.ooo.ooo bezoekers op in- en outdoor events zoals concerten, festivals, TV-opnames en congressen. Wij staan ​​daar garant voor de veiligheid en gastvrijheid. Als planner kom je ook regelmatig op locaties zoals: Pinkpop, Lowlands, Ziggo Dome, AFAS live, Ahoy, Brabanthallen, enzovoorts.


WE LOVE CROWDS!


De functie

Samen met een team van circa 6 planners staan wij onze collega's te woord en helpen ze met het inplannen van de diensten. Dat kunnen medewerkers ook zelf, maar wij overzien het proces. Daarnaast beantwoorden we allerlei vragen over de evenementen. Tot slot zorgen wij dat de diensten met de juiste diensttijden worden afgesloten.


We zorgen om beurten dat we s' avonds en in het weekend bereikbaar blijven voor noodgevallen en werken regelmatig op de evenementen op de afdeling Crew Support zodat we onze collega's ook kennen.


Het kan soms een aardig puzzel zijn om de diensten dicht te krijgen, waarbij je elke dag in contact staat met onze medewerkers en klanten. Als jij het een kick vind om de puzzel voor elkaar te krijgen dan is dit jouw job!!


We vragen om flexibiliteit en beschikbaarheid in de weekenden en avonden. Je haalt jouw plezier uit het contact met mensen en het rondkrijgen van de personeelsbezetting.

Functievereisten

Functie eisen

  • Je bent sociaal en gedreven, net als wij :-)
  • je bent een kei in het zoeken van oplossingen
  • je bent een echte teamspeler
  • communicatief sterk, sympathiek en gericht op de relatie met medewerkers
  • je werk nauwkeurig zodat de administratie klopt
  • handig met IT-toepassingen zoals Word en Excel
  • flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit dit is tenslotte de evenementenbranche