Opleiding evenementenbeveiliger (Event Security Officer)

Functieomschrijving

Wil jij evenementenbeveiliger worden? Meld je dan nu aan voor de ESO opleiding en behaal bij ons je certificaat!

De locatie

Meld je nu aan voor de ESO (Event Security Officer) opleiding en kom praktijkervaring op doen op locaties zoals Pinkpop, Lowlands, Afas Live, ZiggoDome, GelreDome, AHOY, Guus Meeuwis, Down The Rabbit Hole, ’t Zand, North Sea Jazz Festival, Dominator, Amsterdam Dance Event, Mysteryland, Defqon.1, A State of Trance, het ABN World Tennis Tournament, koningsdag en nog veel meer!

Als leerling evenementenbeveiliger bij TSC doe je praktijkervaring op voor het grootste evenementenbeveiligingsbedrijf van Europa. Zo kom je nog eens ergens: je ziet de leukste evenementen en ontmoet de gezelligste collega's. Bovendien is TSC een professionele, integere en betrouwbare werkgever. Nadat je de ESO opleiding succesvol hebt afgerond kun je voor TSC blijven werken als oproeper met flexibele werktijden. Je werkt waar en wanneer jij wilt!

De functie

Als leerling van TSC maak je de organisatie van grote en kleine evenementen van dichtbij mee. Je maakt kennis met alle aspecten van het beroep, door actief mee te werken. Je zorgt ervoor dat de bezoekers veilig en gastvrij worden ontvangen. Naast je beveiligingswerkzaamheden ben je het visitekaartje van ons en van onze klant. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en je valt op door je natuurlijke flair en klantvriendelijke houding. In deze functie is het belangrijk dat je te allen tijde een representatieve uitstraling hebt. Niet alleen door je klantvriendelijke houding, maar ook in je voorkomen. Wij vinden het daarom belangrijk dat je een verzorgde en professionele indruk achterlaat.

Wij bieden
De mogelijkheid om je ESO-certificaat te halen op onze kosten. Er is sprake van een geringe bijdrage voor de gehele opleiding welke je terug krijgt als je slaagt! Eventuele herexamens komen wel voor eigen rekening. Gehele stageperiode (120 uur) een stage vergoeding. Een dynamische en muzikale werkomgeving met afwisselende werkzaamheden. Diverse trainingen vanuit de TSC Academy en beloning volgens de geldende CAO Evenementen- en Horecabranche. Wil je naast je opleiding ook direct aan de slag en al bijverdienen? Bij ons kun je vanaf dag 1 van de opleiding aan het werk. Zo werk je op de leukste evenementen en tegelijkertijd aan het behalen van je certificaat.

Functievereisten

Functie eisen

- Super dienstverlenend

- Bereid zijn om Event Security Officer (ESO) te halen

- BHV of EHBO is een pre

- Representatieve en positieve uitstraling

- Doortastend en communicatief vaardig

- Goede kennis van de Nederlandse taal

- Servicegericht en de juiste omgangsvormen

- Onbesproken gedrag, politie

- Werk/denk niveau MBO 2

- Gemotiveerd

- Ouder dan 18