Objectbeveiliger groot mediabedrijf

Functieomschrijving

Voor een groot mediabedrijf in Hilversum, zijn wij opzoek naar service gerichte, gastvrije en super dienstverlenende objectbeveiligers, uit omgeving Amsterdam/Utrecht! Uiteraard kan je ook werken bij verschillende tv producties en evenementen. Daarnaast kun je uiteraard werken op andere locaties zoals Ziggo Dome, RAI Amsterdam, AFAS Live, Gelredome, AHOY en op de vele andere (buiten)locaties!

TSC Crowd Management is het grootste evenementenbeveiligingsbedrijf van Europa. Zo kom je nog eens ergens: je ziet de leukste evenementen en ontmoet de gezelligste collega's. Bovendien is TSC Crowd Management een professionele, integere en betrouwbare werkgever.


De functie

Voor dit dynamische object zijn wij opzoek naar een dienstverlenende, gastvrije beveiliger. Je maakt de organisatie van dichtbij mee en werkt nauw samen met de collega’s en medewerkers van deze producties. Als een echt team zullen jullie deze producties tot een mooi einde brengen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en je valt op door je natuurlijke flair en klantvriendelijke houding. In deze functie is het belangrijk dat je te allen tijde een representatieve uitstraling hebt. Niet alleen door je klantvriendelijke houding, maar ook in je voorkomen. We verwachten dat je communicatief vaardig en fysiek in goede conditie bent. Je laat een verzorgde en professionele indruk achter.

Vereisten

- Super dienstverlenend

- Vlot, flexibel en representatief

- Diploma Beveiliger 2, ABM;

- BHV of EHBO is een pré

- Verzorgde en positieve uitstraling

- Doortastend en communicatief vaardig

- Teamplayer en altijd pro-actief

- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

- Servicegericht en de juiste omgangsvormen

- Onbesproken gedrag