Objectbeveiliger Gelredome Arnhem

Functieomschrijving

Objectbeveiliging | Gelredome | Evenementen


Voor onze poule van objectbeveiligers bij het Gelredome in Arnhem zoeken wij versterking! Als objectbeveiliger maak je de evenementen op deze locaties van dichtbij mee. Kom jij ons team versterken? Lees direct verder. 


Kom werken bij het Gelredome, het grootste theater van Nederland. Het multifunctionele superstadion in Arnhem: van voetbalwedstrijden tot evenementen. De locatie is toonaangevend in Europa, door de verplaatsbare grasbak, de sfeervolle promenade en het verschuifbare dak.


TSC Crowdmanagement

Voor welk bedrijf kom je te werken? Als objectbeveiliger bij TSC werk je voor het grootste evenementenbeveiligingsbedrijf van Europa. Bovendien is TSC een professionele, integere en betrouwbare werkgever. 

De functie

Je zorgt ervoor dat de bezoekers en medewerkers gastvrij worden ontvangen. Daarom verwachten we een vriendelijk voorkomen. Daarnaast ben je het visitekaartje van ons en van onze klant. Je bent het eerste contact voor de bezoekers en medewerkers en je valt op door je natuurlijke flair en klantvriendelijke houding. In deze functie is het belangrijk dat je te allen tijde een representatieve uitstraling hebt. Tevens is het van belang dat je om kunt gaan met de brandmeldinstallatie. Daarnaast loop je brand en sluit rondes, schrijft medewerkers in en uit en bent het eerste contact bij calamiteiten. Je kan ook goed zelfstandig werken; Jij staat je mannetje! Je werkt als objectbeveiliger in een poule met verschillende diensttijden (vooral middag/avond).


Functievereisten

- In bezit van diploma beveiliger 2, ABM of vakdiploma

- Super dienstverlenend

- Representatief en positief

- Zelfstandig werken

- Doortastend en communicatief vaardig (receptie ervaring is een pre)

- Servicegericht en de juiste omgangsvormen

- Onbesproken gedrag

- Woonachtig in de omgeving Arnhem


Naast de functievereisten zijn we verder op zoek naar mensen die bereid zijn om in de weekenden en nachten te werken. Ook ben je handig met computer en Office pakketten. Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Op deze locatie is BHV verplicht: je bent bereid deze voor ons te halen of hebt deze al in bezit.


Wij bieden:

Een dynamische, voortzetting met afwisselende werkzaamheden, opleidingen en trainingen, collectieve zorgverzekering, goede arbeidsvoorwaarden

één een super leuk team met je op de afwisselende klussen staat.


beveiliging vacature vacatures beveiliging werk in de beveiliging werken als beveiliger werk als beveiliger evenementen beveiliging evenementenbeveiliger beveiliger evenementen objectbeveiliger objectbewaker beveiliger 2 beveiliging evenementen mbo opleidingen +beveiliging +vacature +vacatures +beveiliging +werk +in +de +beveiliging +werken +als +beveiliger +werk +als +beveiliger +evenementen +beveiliging +evenementenbeveiliger +beveiliger +evenementen +objectbeveiliger +objectbewaker +beveiliger +2 +beveiliging +evenementen +mbo +opleidingen "beveiliging vacature" "vacatures beveiliging" "werk in de beveiliging" "werken als beveiliger" "werk als beveiliger" "evenementen beveiliging" "evenementenbeveiliger" "beveiliger evenementen" "objectbeveiliger" "objectbewaker" "beveiliger 2" "beveiliging evenementen" "mbo opleidingen" [beveiliging vacature] [vacatures beveiliging] [werk in de beveiliging] [werken als beveiliger] [werk als beveiliger] [evenementen beveiliging] [evenementenbeveiliger] [beveiliger evenementen] [objectbeveiliger] [objectbewaker] [beveiliger 2] [beveiliging evenementen] [mbo opleidingen]