Overslaan naar content

HR Adviseur

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maandKantoor

Functieomschrijving

Vacature: HR Adviseur bij TSC (1 FTE, salarisindicatie € 3.000 tot € 4.000,-)

Wil jij jouw HR carrière naar nieuwe hoogten brengen? Bij TSC hebben we een uitdagende rol voor een gedreven HR Adviseur die enthousiast wordt van het oppakken van uiteenlopende HR uitdagingen. Als sleutelfiguur binnen ons team krijg je de kans om op zowel operationeel als tactisch niveau betrokken te zijn bij alle facetten van het HR vak en boeiende projecten aan te sturen. Ben jij klaar voor de volgende stap? Lees dan snel verder, want wij zoeken jou!


Functieomschrijving

Als HR Adviseur bij TSC ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van leidinggevenden en medewerkers bij diverse HR gerelateerde vraagstukken en procedures. Je coördineert en voert opleidings- en ontwikkelingsprogramma's uit om de groei en ontwikkeling van onze medewerkers te bevorderen. Daarnaast adviseer en begeleid je leidinggevenden bij het nemen van beslissingen op het gebied van personeelsbeleid en ben je betrokken bij wervingsactiviteiten, waaronder het opstellen van vacatures en het voeren van sollicitatiegesprekken. Je stuurt het SCRUM team voor de werving aan en bent verantwoordelijk voor het bijsturen van wervingsstrategieën op basis van voortgangsrapporten. Verder draag je bij aan de ontwikkeling en implementatie van HR beleid en -procedures, ontwikkel je onboardingsprogramma's en maak je gebruik van geavanceerde HR technologieën om processen te optimaliseren.


Over TSC

Wij verwelkomen jaarlijks meer dan 6 miljoen bezoekers op spraakmakende evenementen, variërend van festivals tot televisieopnamen en sportwedstrijden. Als marktleider in Crowd Management staan onze goed opgeleide medewerkers garant voor publieksveiligheid en gastvrijheid. Denk hierbij aan evenementen zoals Pinkpop, Lowlands Festival, North Sea Jazz festival, Amsterdam Dance Event, A State Of Trance, 3FM Serious Request en optredens van wereldsterren als The Rolling Stones, Madonna en Ed Sheeran.

Bij TSC geloven we in het belang van persoonlijke ontwikkeling, inclusiviteit en een positieve werkcultuur.

Vereisten


Wie zoeken wij:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in HRM of een gerelateerd vakgebied.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt kennis van en ervaring met HR processen, wet- en regelgeving en werving & selectie.
 • Je bent communicatief sterk, proactief en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar functioneert ook goed in teamverband.
 • Je bent resultaatgericht en beschikt over probleemoplossend vermogen.
 • Affiniteit met de evenementenbranche en/of de beveiligingssector is een pré.


Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische en groeiende organisatie.
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.
 • Een prettige werkomgeving met een informele sfeer en betrokken collega's.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren

Ben jij de enthousiaste HR Adviseur die ons team komt versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar annika.van.lieshout@tsc.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annika van Lieshout 06-1332 8182.


TSC streeft naar diversiteit binnen het personeelsbestand en nodigt daarom kandidaten met diverse achtergronden van harte uit om te solliciteren.


beveiliging vacature vacatures beveiliging werk in de beveiliging werken als beveiliger werk als beveiliger evenementen beveiliging evenementenbeveiliger beveiliger evenementen objectbeveiliger objectbewaker beveiliger 2 beveiliging evenementen mbo opleidingen +beveiliging +vacature +vacatures +beveiliging +werk +in +de +beveiliging +werken +als +beveiliger +werk +als +beveiliger +evenementen +beveiliging +evenementenbeveiliger +beveiliger +evenementen +objectbeveiliger +objectbewaker +beveiliger +2 +beveiliging +evenementen +mbo +opleidingen "beveiliging vacature" "vacatures beveiliging" "werk in de beveiliging" "werken als beveiliger" "werk als beveiliger" "evenementen beveiliging" "evenementenbeveiliger" "beveiliger evenementen" "objectbeveiliger" "objectbewaker" "beveiliger 2" "beveiliging evenementen" "mbo opleidingen" [beveiliging vacature] [vacatures beveiliging] [werk in de beveiliging] [werken als beveiliger] [werk als beveiliger] [evenementen beveiliging] [evenementenbeveiliger] [beveiliger evenementen] [objectbeveiliger] [objectbewaker] [beveiliger 2] [beveiliging evenementen] [mbo opleidingen]

Details

 • Utrecht
€ 3.000 - € 4.000 per maand
Kantoor
Kantoor

of

Details

 • Utrecht
€ 3.000 - € 4.000 per maand
Kantoor
Kantoor