Festival medewerker (de leukste bijbaan!)

Functieomschrijving

Kom werken bij Pinkpop, North Sea Jazz Festival, Lowlands Festival, Amsterdam Dance Event, Dominator, The Flying Dutch, The Best of Armin Only, A State of Trance, het ABN World Tennis Tournament, optredens zoals The Rolling Stones, U2 en nog veel meer!

Ons team van goed opgeleide medewerkers staat garant voor de publieksveiligheid en gastvrijheid op en rond aansprekende publieksevenementen. Tevens is TSC Crowd Management de vaste leverancier van diverse evenement locaties zoals o.a. Ziggo Dome Amsterdam, Afas Live, GelreDome en diverse andere locaties in Nederland.

TSC Crowd Management is het grootste evenementenbeveiligingsbedrijf van Europa. Zo kom je nog eens ergens: je ziet de leukste evenementen en ontmoet de gezelligste collega's. Bovendien is TSC Crowd Management een professionele, integere en betrouwbare werkgever.

TSC ‘Service With A Smile’.

De functie

Je zorgt ervoor dat de bezoekers gastvrij worden ontvangen. Daarom verwachten we een vriendelijk voorkomen. Daarnaast ben je het visitekaartje van ons en van onze klant. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en je valt op door je natuurlijke flair en klantvriendelijke houding. In deze functie is het belangrijk dat je te allen tijde een representatieve uitstraling hebt.


Je werkt als oproepkracht in wisselende diensten. Je bent bereid om minstens 20 keer per jaar te werken.

Functievereisten

Functie eisen

- Super dienstverlenend, representatieve en positieve uitstraling

- Doortastend en communicatief vaardig

- Goede kennis van de Nederlandse taal

- Servicegericht en de juiste omgangsvormen

- Onbesproken gedrag

- Woonachtig in de randstad

- Stressbestendig i.v.m. drukke en steeds veranderende omgeving

- Flexibel & prioriteiten kunnen stellen

- Beschikken over een pro-actieve & teamplayer houding

- Met ad-hoc situaties om kunnen gaan

- BHV of EHBO is een pre

- 17 jaar of ouder


Wij bieden

Een dynamische werkomgeving met afwisselende werkzaamheden. Diverse trainingen vanuit de TSC Academy en het salaris is passend bij de functie.


Solliciteren

Ben jij een enthousiaste en spontane gastvrouw/heer en ben jij op zoek naar een oproepbaan met flexibele werktijden? Lijkt het je wat om werkzaam te zijn als host(ess)? Dan maken wij graag kennis met jou!