Skip to content

Crew Support Medewerker

Nederland, Utrecht, UtrechtEvent medewerker

Functieomschrijving

Crew Support Medewerker | ontwikkeling | MBO | Communicatief vaardig | Oproepbasis


Ben jij een daadkrachtige teamspeler? Ben je communicatief vaardig en werk je graag met mensen? Dan is deze functie wat voor jou!


Bij TSC Crowd Management hebben wij hospitality en veiligheid hoog in het vaandel staan. Als dienstverlenende, daadkrachtige en flexibele teamspeler neem je snel de juiste beslissingen. Je draagt bij aan de normen en waarden van TSC.

Vanuit je functie creëer je veiligheid, omgangsvormen en heb je een goed gevoel voor verhoudingen. Je kunt goed werken onder druk en kunt coachen, motiveren, stimuleren en corrigeren.


Als Crew Support Medewerker richt je op het behoud van de hoge kwaliteit van onze service en veiligheid op de werkvloer. Je ontvangt je collega’s voordat ze beginnen met hun dienst, voorziet ze van de juiste benodigdheden op positie en zorgt ervoor dat ze goed gemotiveerd en gestimuleerd blijven gedurende hun dienst. De Crew Support medewerker is als meewerkend voorman/vrouw tevens verantwoordelijk voor de scholing en ontwikkeling binnen het team.


Taken en verantwoordelijkheden

Als Crew Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de hoge kwaliteit van onze service en veiligheid op de werkvloer. Dit binnen het geldende beleid en bijbehorende bedrijfscode.

· Jij bent de vraagbaak voor je collega’s op de werkvloer en ondersteunt bij knelpunten. Je vormt daarin de schakel tussen de leidinggevenden en de medewerkers.

· Samen met de projectmanagers stem je af welke evenementen er zijn en de bijzonderheden per evenement.

· Als ambassadeur van TSC draag jij ons het beleid en onze bedrijfscode uit, je geeft daarmee ook het goede voorbeeld aan collega’s.

· 2x per jaar (april en oktober) vergader je met je collega’s van Crewsupport, de projectmanager en teamleider crewsupport.


Vereisten

● Je bent mensgericht, je beschikt over goed empathisch vermogen;

● Je hebt open, leergierige houding en beschikt over nodige stressbestendigheid en zelfkennis;

● Je bent communicatief vaardig en kan opbouwende- en positieve feedback geven;

● Je beschikt over een flexibele instelling en hebt geen moeite met improviseren;

● Je hebt een open houding, maar kunt procesgericht instrueren;

● Je beschikt over enige kennis en ervaring in het coachen, begeleiden en inspireren van (nieuwe) medewerkers.


Herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan via onderstaande knop.Details

Utrecht
Event medewerker

of

Details

Utrecht
Event medewerker