Overslaan naar content

Crew Support Medewerker

Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Event medewerker

Functieomschrijving

Crew Support Medewerker | Administratief | Mensgericht | Communicatief vaardig | Oproepbasis


Ben jij een daadkrachtige teamspeler? Ben je communicatief vaardig, zet je graag een stapje extra én werk je graag met mensen? Dan is deze functie wat voor jou!


Bij TSC Crowd Management hebben wij hospitality en veiligheid hoog in het vaandel staan. Als dienstverlenende, daadkrachtige en flexibele teamspeler neem je snel de juiste beslissingen. Je draagt bij aan de normen en waarden van TSC.


TSC Crowd Management

Jaarlijks verwelkomen onze medewerkers meer dan 6 miljoen bezoekers op festivals, sportwedstrijden, televisieopnamen, congressen en andere evenementen. TSC Crowd Management is marktleider in crowd management en crowd services. Ons team van goed opgeleide medewerkers staat garant voor de publieksveiligheid en gastvrijheid op en rond aansprekende publieksevenementen, zoals Pinkpop, North Sea Jazz Festival, Musea, televisieopnames, Lowlands Festival, 3FM Serious Request, Amsterdam Dance Event, A State of Trance en optredens zoals The Rolling Stones en U2.

Tevens is TSC Crowd Management de vaste leverancier van diverse evenementenlocaties zoals o.a. Ziggo Dome Amsterdam, AFAS LIVE Venue Amsterdam en diverse andere locaties in Nederland.


De Functie Crew Support Medewerker
Als Crew Support Medewerker richt je op het behoud van de hoge kwaliteit van onze service en veiligheid op de werkvloer. Je ontvangt je collega’s voordat ze beginnen met hun dienst en voorziet ze van de juiste benodigdheden. Denk hierbij aan portofoons, plattegronden, kleding en andere materialen. Tijdens de dienst draag je bij aan het welzijn van je collega's door regelmatig rondes te doen en hen te voorzien van water, eten en gesprekken te voeren. Tevens zorg je er als crew support medewerker voor dat alle begin- en eindtijden goed worden geregistreerd en ontlast je de projectleider o.a. op gebied van administratieve taken. 


Taken en verantwoordelijkheden
Als Crew Support Medewerker speel je een essentiële rol in het soepel laten verlopen van projecten. Je zorgt ervoor dat de projectleiders zich kunnen focussen op hun kerntaken, terwijl jij de logistieke aspecten op je neemt. Door jouw organisatorische vaardigheden en oog voor detail zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.


Om succesvol te zijn in deze rol is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed kunt samenwerken met verschillende stakeholders. Je bent proactief en kunt snel schakelen tussen verschillende taken. Daarnaast heb je oog voor de behoeften van de projectleiders en weet je deze op een efficiënte manier te vervullen.


Belangrijkste taken:

* Jij bent de vraagbaak voor je collega’s op de werkvloer en ondersteunt bij knelpunten. Je vormt daarin de schakel tussen de leidinggevenden en de medewerkers.

* Je bent een ster in het bijhouden van administratie; denk aan registratie van materiaal uitgifte en de juiste begin- en eindtijden registreren. 

* Je weet duidelijk hoofd- van bijzaken te onderscheiden en het hoofd koel te houden.

* Samen met de projectmanagers stem je af wat de bijzonderheden per evenement zijn.

* Als ambassadeur van TSC draag jij ons het beleid en onze bedrijfscode uit, je geeft daarmee ook het goede voorbeeld aan collega’s.

* Tijdens de drukke (zomer) periode ben je flexibel inzetbaar op verschillende locaties in heel Nederland.Vereisten

● Je bent mensgericht, je beschikt over goed empathisch vermogen;

● Je hebt open, leergierige houding en beschikt over nodige stressbestendigheid en zelfkennis;

● Je bent communicatief vaardig en kan opbouwende- en positieve feedback geven;

● Je beschikt over een flexibele instelling en hebt geen moeite met improviseren;

● Je hebt een open houding, maar kunt procesgericht instrueren;

● Je beschikt over enige kennis en ervaring in het coachen, begeleiden en inspireren van (nieuwe) medewerkers. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die voldoende ervaring op de werkvloer heeft opgedaan.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als Crew Support Medewerker? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!Details

  • Utrecht
Event medewerker

of

Details

  • Utrecht
Event medewerker