Skip to content

Combifunctie operationeel medewerker/ Chauffeur artiestenvervoer

Heel Nederland, Utrecht, NederlandKantoor

Functieomschrijving

ABT GROUP| Operationeel medewerker| Artiestenvervoer | Planner


Functieomschrijving

Voor onze dochteronderneming ABT Group zijn wij op zoek naar een planner en tevens chauffeur. Ben je stressbestendig, professioneel en klantvriendelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!


ABT Group is duidelijk gepositioneerd in het topsegment van de entertainment- en zakelijke markt. Onze dienstverlening bestaat uit hoogwaardig VIP vervoer van zowel nationale als internationale artiesten en bands, captains of industry, leden Raad van Bestuur, staatshoofden, politiek leiders, ambassadeurs, multinationals en hoogwaardigheidsbekleders.


Wij bemiddelen in alle vormen van Executive services en Protection services voor zowel privé als zakelijke situaties. Het leveren van personal security/assistance gecombineerd met ons luxueuze vervoer. Zowel in Nederland als in het buitenland kunnen wij alle veiligheids- en vervoersbewegingen voor u verzorgen.


De functie

Als planner verzorg je de dagelijkse planning van privéchauffeurs op diverse chauffeursklussen. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor binnenkomende telefoontjes, opmaken van offertes/facturen en het inplannen van chauffeurs. Komt er een ad hoc klus binnen, dan stroop je de mouwen op en spring je zelf in de auto om de klus te klaren.


Het betreft een combifunctie, waardoor je naast planner ook zelf als privéchauffeur werkzaam bent. Afhankelijk van het seizoen kan het betekenen dat je soms vaker als chauffeur werkt en in het laagseizoen zit je vaker op kantoor (50/50). In het festivalseizoen zal de nadruk liggen op het chauffeurswerk (70/30).


Je zorgt als directiechauffeur dat je klant van bestemming A naar bestemming B komt.

Van te voren stippel je de optimale route uit en hou je rekening met files en weersomstandigheden zodat jij met je klant altijd op tijd op de bestemming aankomt. Op de weg ben je oplettend en neem je verantwoord deel aan het verkeer – niet alleen voor de veiligheid van je passagier, maar ook voor je eigen veiligheid.


Ook zorg je ervoor dat de auto er verzorgd en netjes uitziet, zodat je passagier een prettige reis heeft en een goede indruk maakt bij aankomst. Je stelt je dienstverlenend op, door kleine dingen als een flesje water klaar te leggen op de achterbank. Wat er tijdens de rit in je auto wordt besproken, is niet altijd voor jouw oren bedoeld. We verwachten dat je hier dan ook integer en vertrouwelijk mee omgaat.


Wie zoeken we?

Ben je in het bezit van een volledige chauffeurskaart, of ben je bereid deze te gaan halen? Ben je stressbestendig, creatief in het vinden van oplossingen en wil je werken bij een professioneel, stabiel team, dan zijn we op zoek naar jou!

Wij bieden:

Een dynamische functie met afwisselende werkzaamheden. Salaris conform CAO Taxivervoer. Daarnaast bieden we (interne) opleidingen en trainingen aan en goede arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

- Ervaring boekingssysteem PT is een pre, maar geen vereiste.

- Stressbestendig, creatief in het vinden van oplossingen.

- Goede beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal.

- Energiek, integer, servicegericht en de juiste omgangsvormen

- Flexibel, je bent bereid in weekenden/ nachten te werken

- Woonachtig in de omgeving Amsterdam/ Rotterdam/ Utrecht is een pre.

- In bezit van BHV of bereid deze voor ons te behalen.

Details

Heel Nederland
Kantoor
ABT

of

Details

Heel Nederland
Kantoor
ABT